Cautare rapida
Catalog produse
Oferta speciala
Informatii

Termeni si conditii

 

“TERMENI SI CONDITII” reprezinta prezentul document. UTILIZATORUL are obligatia sa  se conformeze si sa respecte TERMENII SI CONDITIILE din acest document pentru a i se permite accesarea SITE-ului.

 

1.Definitii.

UTILIZATOR : reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC HARISENA IMPEX SRL.

2. Continutul Site-ului.

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit.

2.3. SC HARISENA IMPEX SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE.

2.4. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale SC HARISENA IMPEX SRL, prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea SITE-ului.

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii SC HARISENA IMPEX SRL.

4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. SC HARISENA IMPEX SRL nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

4.2. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata ; in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

4.3. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

4.4. SC HARISENA IMPEX SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

4.5. Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

4.6. SC HARISENA IMPEX SRL nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

4.8. SC HARISENA IMPEX SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site.

 

Politica de confidentialitate.

1. Accesarea SITE-ului implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC HARISENA IMPEX SRL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date interne, pentru  informarea despre promotii, produse noi, sau  orice alte informatii comerciale. SC HARISENA IMPEX SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.

2. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa SC HARISENA IMPEX SRL, aceasta se obliga sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, si, in mod gratuit, pentru o singura solicitare pe an: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

Fiind de acord cu prezentul document "TERMENI SI CONDITII", clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri

Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de SC HARISENA IMPEX SRL SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a  trimite clientilor confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.e-adezivi.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al SC HARISENA IMPEX SRL prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Site-ul www.e-adezivi.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul SC HARISENA IMPEX SRL. In cazul pierderii de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.e-adezivi.ro, SC HARISENA IMPEX SRL  nu-si asuma nici o responsabilitate.

 

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar
La data: 23-07-2024
  Euro: 4,9729 Lei
  Dolar: 4,5749 Lei
Convertor valutar
Marci produse
Website detinut de HARISENA IMPEX S.R.L., CIF: RO4223463, Reg.Com: J11/715/1993

e-adezivi.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.