Cautare rapida
Catalog produse
Oferta speciala
Informatii

Nanoprotech – Industrial

 

MAREȘTE DURATA DE VIAȚĂ și REDUCE COSTURILE DE ÎNTREȚINERE ale echipamentelor electrice, pieselor metalice și mecanismelor tratate.

 

Nanoprotech are la baza o nanotehnologie Hi-Tech, dezvoltată și testată de laboratoare de top din acest domeniu și este conceput pentru protecția împotriva umidității, oxidării, a scurgerilor de curent și a scurt-circuitelor la electronica de înaltă sensibilitate, a microprocesoarelor, circuitelor integrate, a tot ce înseamnă echipamente electrice de joasă, medie sau înaltă tensiune, a pieselor metalice si a mecanismelor care sunt utilizate, depozitate și conservate în mediu climatic dur, nefavorabil si agresiv.

Nanoprotech protejează echipamentele electrice, metalele si mecanismele de toate tipurile de umiditate (abur, umiditate, condens, ceață, stropi, ploi, ploi acide, sare și apă cu clor, evaporarea chimica, etc), este rezistent la actiunea mecanică susținută, nu absoarbe umezeala, nu conține izopropanol, etilenglicol sau white spirit, nu se evaporă și nu are nevoie de nici o curățare sau lubrifiere suplimentară. Elimină în totalitate umiditatea, lubrifiază mecanismele tratate, izolează eficient componentele electrice și electronice chiar și umede fiind, restabilind parametrii normali de functionare. Stratul de protecție aderă foarte tare la suprafața tratată și rezistă la încărcări mecanice puternice, opreste și previne corodarea. Stratul protector rezistă minim un an de zile.

Principiul de acțiune

După ce a fost aplicat pe suprafață, NANOPROTECH  înlocuiește umiditatea existentă pe suprafața tratată, până la nivel molecular.

Proprietățile hidrofobe excelente și tensiunea superficială scazută, permit obținerea unui strat de protecție foarte subțire, care pătrunde sub stratul de umezeală si umple toate denivelarile, microfisurile si porii suprafetei . Astfel umezeala este eliminată.

După pulverizare, pe suprafață se obține un un film protector. Datorită aderenței mari și frecării interne scăzute, NANOPROTECH formează în mod constant un strat protector impermeabil la umiditate.

NANOPROTECH va proteja chiar și componentele umede în momentul tratarii.

» NANOPROTECH

Industrial

Hobby si uz casnic

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar
La data: 23-07-2024
  Euro: 4,9729 Lei
  Dolar: 4,5749 Lei
Convertor valutar
Marci produse
Website detinut de HARISENA IMPEX S.R.L., CIF: RO4223463, Reg.Com: J11/715/1993

e-adezivi.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.